Anumite piese de scutere de performanta pot stimula scuterul tau

Anumite piese de scutere de performanta pot stimula scuterul tau


Cei mai multi oameni care iubesc scuterele au cumparat, probabil, la un moment dat, un scuter vechi, cum ar fi Vespa sau o alta marca din lumea veche. Nu exista nimic mai distractiv decat sa conduci un scuter care a existat acum mai mult de șaizeci de ani. Acest scuter provine din Italia si este un scuter care a fost conceput ca un înlocuitor al bicicletei si o alternativa accesibila la o mașina.

Dar a conduce un scuter de epoca inseamna ca trebuie sa fi mereu in cautare de piese pentru scuter, deoarece, daca doresti sa pastrezi un Vespa sau un alt scuter de epoca in stare buna, vei petrece mult timp la un dealer de piese de schimb sau intr-un garaj in cautarea pieselor de scuter adecvate. Daca conduci un scuter de epoca trebuie sa stii ca intotdeauna exista o piesa care trebuie inlocuita pentru ca este uzata sau defecta, dar exista si piese de scuter performante care pot imbunatati scuterul tau.

Exista o diferenta intre piesele de performanta si cele neperformante

Poti clasifica piesele pentru scutere, in linii mari, in doua tipuri de categorii, exista piese de performanta pentru scutere si piese neperformante. Cand ne uitam la piesele de performanta pentru scutere exista, de exemplu, motoare care sunt disponibile in diferite puteri si tipuri de actionare care pot fi cu curea sau cu lant. Iar motoarele pot fi montate in mai multe moduri.

Am mai spus-o si inainte pentru a iti imbunatati scuterul nu trebuie doar sa inlocuiesti piesele vechi si defecte, ci si piesele care imbunatatesc performanta scuterului tau. De exemplu, daca doresti ca scuterul sa mearga mai repede, incepand cu cresterea puterii motorului este un prim pas bun. De asemenea, acest lucru va face ca scuterul sa functioneze mai bine la urcarea dealurilor si inclinatiilor si va imbunatati cuplul. Prin cresterea puterii, vor exista si alte piese de performanta ale scuterului pe care va trebui sa le inlocuiti, cum ar fi cureaua motorului cu un lant, deoarece aceste curele se vor uza mult mai usor atunci cand le folosesti pe un motor cu o putere mai mare.

Iar daca schimbi cureaua cu un lant, probabil ca vei dori sa inlocuiesti si roata care este altfel actionata de curea. Prin inlocuirea curelei si a rotii de curea cu un lant veti putea folosi motorul cu o putere mai mare pe care l-ati ales. Un alt lucru pe care ai dori sa il inlocuiesti pentru a spori performanta este numarul de dinti de pe pinionul spate Poti folosi fie un pinion cu saizeci si patru de dinti, fie unul care are optzeci de dinti Daca alegi prima varianta, atunci trebuie sa te astepti ca scuterul tau sa mearga cu aproximativ un sfert mai repede in comparatie cu alte tipuri de pinioane.

O piesa foarte importanta pe care o poti inlocui cu piese de inalta performanta pentru scuter sunt bateriile, acestea trebuie sa produca suficienta energie si, prin urmare, ai nevoie de o baterie cu un amperaj suficient, acest lucru va face ca performanta scuterului tau sa nu fie afectata in mod negativ.

Intotdeauna trebuie sa stii ca exista unii factori generali care vor avea un efect asupra performantei scuterului tau si acestia includ factori externi precum temperatura, suprafata drumului si multe altele. Daca alegi piesele pentru scuterul tau si tii cont de acesti factori, atunci vei putea gasi exact piesele de care ai nevoie.

Vă rugăm să vă autentificați pentru a posta un comentariu.