Motocicletele Can-Am se întorc cu o gamă complet electrică!

Motocicletele Can-Am se întorc cu o gamă complet electrică!


BRP Inc. anunță că emblematica marcă Can-Am se întoarce la rădăcinile sale de motociclete cu o gamă de produse care va fi complet electrică. Pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a îndrăgitului brand Can-Am, compania va lansa o familie de motociclete electrice pe două roți.

Odată cu trecerea industriei motocicletelor la electricitate, am văzut o oportunitate de a ne recupera moștenirea motocicletelor și de a reintra pe piață. Această nouă categorie de produse este extrem de importantă pentru noi și suntem încântați de faptul că motocicletele Can-Am sunt primele modele electrice din gama electrică a BRP care vor fi confirmate consumatorilor. Mulți dintre noi au amintiri foarte plăcute de când conduceau primele modele de motociclete de teren, iar acum așteptăm cu nerăbdare să ne bazăm pe istoria bogată a mărcii Can-Am pentru a inspira și impresiona o nouă generație de motocicliști și de entuziaști ai vehiculelor electrice„, a declarat José Boisjoli, președinte și CEO al BRP.

Prima motocicletă Can-Am a fost introdusă în 1973 și a domnit imediat în cursele de motocross și de anduranță. Succesul instantaneu a ridicat brandul la un statut iconic încă de la început. Jumătate de secol mai târziu, noile produse au fost dezvoltate cu gândul la mulți motocicliști diferiți, mai exact pentru cei care tânjesc după aventură, caută senzația drumului deschis, tânjesc după o plimbare liniștită la țară sau doresc să anime străzile orașului. Motocicliștii se pot aștepta ca aceste noi motociclete electrice Can-Am de ultimă generație să fie perfecte pentru deplasările zilnice și, pentru a rămâne fideli moștenirii de circuit și trail a mărcii, pentru plimbări recreaționale pe șosea și în afara acesteia.

O astfel de categorie de produse a fost foarte așteptată și așteptată de clienții și rețeaua de dealeri BRP. Prin urmare, compania așteaptă cu nerăbdare să aducă această nouă gamă de produse electrice în sălile de prezentare ale dealerilor săi, consolidându-și și mai mult puterea financiară și raza de acțiune pe piețele cheie. Primele modele din gama completă sunt așteptate să fie disponibile la mijlocul anului 2024.

Articol recomandat de UniMotors.ro – magazin online specializat in piese ATV si accesorii ATV

Sursa articol dirtwheelsmag.com

Vă rugăm să vă autentificați pentru a posta un comentariu.