Skateboard-ul electric – avantaje si dezavantaje

Skateboard-ul electric – avantaje si dezavantaje


Skateboard-ul este o modalitate de transport (si un mod de a creste nivelul de adrenalina) care a rezistat testului timpului. Este preferat atat de copii, adolescenti, cat si de adulti ca modalitate de
a se strecura mai usor prin traficul aglomerat in drumul spre scoala sau job, de a face miscare intr-un mod distractiv, si de a se distra in timpul liber. De asemenea, este si un mod de transport mai ecologic, foarte potrivit in aceste timpuri.

Daca te atrage acest mod de transport si te gandesti sa iti cumperi un skateboard, poate te intrebi si daca ar trebui sa alegi varianta electrica.

Vei gasi cateva informatii mai jos care te vor ajuta sa te decizi.

Este util un skateboard electric?

Asa cum spuneam mai sus, skateboard-ul iti va folosi atat pentru transport cat si pentru distractie. Folosind un skateboard electric vei economisi timp oriunde te-ai duce, pentru ca poti atinge viteze si si de pana la 30 de km pe ora.

In plus, este usor de transportat oriunde, deci nu vei avea nicio problema in a folosi mijloacele de transport in comun sau taxi-ul atunci cand destinatia ta este prea departe.

Chiar daca vei alege un model mai scump, tot vei economisi bani pe termen lung. Pretul unei masini, al intretinerii ei, al asigurarii si al combustibilului iti vor afecta destul de mult bugetul, insa cu un skateboard electric vei face si miscare, si vei avea si cheltuieli lunare mult mai mici. Cercetarile arata ca bunastarea fizica si psihica sunt legate direct de nivelul de miscare si stimulare fizica si mentala zilnica.

Mersul pe skateboard este, cu siguranta, mai potrivit pentru a obtine un nivel ridicat de bunastare fizica decat o plimbare plictisitoare, stand inghesuit in autobuz sau in metrou.

Cat de sigur este un skateboard electric?

Oricat de precaut ai fi, este posibil sa cazi, mai ales in oras, unde vei intalni o multime de obstacole – masini parcate neregulamentar, gropi, pietoni neatenti etc. Prin urmare, este bine sa te pregatesti cu echipamentul de protectie adecvat. Casca de protectie, cel putin, este obligatorie pentru siguranta ta, insa nu ar trebui sa ignori beneficiile genunchierelor, cotierelor si manusilor. Ele te pot feri de accidentari extrem de grave, cu repercusiuni pe termen lung. Nu in ultimul rand, accidentarile de acest tip pot fi si foarte dureroase, deci echipamentul te va feri de o mare bataie de cap.

Poate suna putin infricosator cele descrise mai sus, insa nu este cazul sa te ingrijorezi daca abordezi mersul pe skateboard cu rabdare si nu te aventurezi la viteze foarte mari. Acestea fiind spuse, daca vrei sa treci la nivelul urmator in mersul pe skateboard, varianta electrica ar trebui sa reprezinte o opțiune pentru tine. Nu numai ca te vei putea deplasa mai repede decat cu un skateboard obisnuit, ci vei incerca ceva nou si s-ar putea sa iti redescoperi pasiunea pentru skateboarding.

Vă rugăm să vă autentificați pentru a posta un comentariu.