Top accesorii pentru vara 2022

Top accesorii pentru vara 2022


Dacă trăiești cu impresia că o ținută se creează strict din haine, înseamnă că zi de zi faci niște greșeli în materie de trenduri. Se știe că accesoriile sunt cele care dictează aura finală a unei ținute. Nu poți avea o ținută ideală, perfectă, fără a avea accesoriile care să îi susțină vocea.

Fie că e vorba de vară sau iarnă, la fel cum ții pasul cu hainele care sunt la modă, trebuie să urmărești și accesoriile în tendințe.

De data aceasta, pentru vara anului 2022 venim cu câteva idei care te vor ajuta să fii trendy zi de zi:

Curele în formă de lanț

Nu este vreun trend nou, este un trend care se reîntoarce pe podium în această vară, pentru a susține din plin orice rochie, fustă sau pantalon. De asemenea, poți să porți o astfel de curea direct pe piele, cu o pereche de blugi cu talia joasă. Însă dacă preferi să nu arăți prea multă piele dintr-o dată, o poți folosi cu o rochie înflorată de vară.

Genți petrecute

Nu, nu mă refer la genți care au fost la petreceri, ci la genți pe care le poți purta petrecute, peste corp adică, peste umăr. Iubim din plin această metodă deoarece este foarte practică și sigură. Dacă mergi undeva vara asta, telefonul și portofelul tău vor fi mult mai în siguranță decât purtând o geantă tradițională, care mereu are tendința de a cădea de pe umăr.

Ochelari de soare sport

Pentru a ne putea asorta din plin cu ținutele sport care sunt în mare vogă în această vară, au revenit în trend ochelarii de soare sport. Partea cea mai bună este că purtând acești ochelari inediți, vei ieși cu siguranță în evidență oriunde te-ai afla.

Coliere la baza gâtului

Nu este o noutate, acest tip de coliere se află în topurile modei deja de câteva sezoane, și nu suntem pregătiți să îi dăm drumul. Astfel, și în această vară putem accesoriza orice ținută adăugând un colier la baza gâtului. Partea cea mai bună este că spre deosebire de colierele tradiționale, acestea ies perfect în evidență și cu un tricou larg.

Cercei aurii

Pentru a ne putea asorta și mai bine cu zilele călduroase de vară, au intrat în trend cerceii aurii, gata să scoată în evidență orice ten. Astfel, mai ales dacă ai reușit să prinzi o urmă de bronz, tenul tău clar va străluci mai mult ca niciodată, iar orice ținută va deveni instant mai elegantă.

Pălării croșetate

Vara este un anotimp fermecător, cât timp nu trebuie să stai toată ziua la soare pentru a risca să faci insolație. Din acest motiv, vara asta poți opta pentru pălăriile trendy, croșetate. Partea cea mai tare e că se potrivesc perfect cu rochiile cu model psihedelic, care sunt un mare hit al verii.

Bentița

Nu s-a crezut că vom revedea bentița în topuri atât de curând, însă se pare că nu vrea să ne ofere o pauză. O poți purta fie cu părul prins, fie cu el lăsat, indiferent de stilul ales, bentița are puterea de a scoate în evidență nu doar ținuta pe care o porți ci și tenul tău.

Pe lângă aceste trenduri, sunt multe altele pe care nu am avut loc să le enumerăm în acest articol. Oricum, ideea principală este că tu trebuie să te simți confortabil, în hainele alese, în accesoriile alese. Astfel îți vei putea evidenția nu doar look-ul ci și personalitatea. Pentru a-ți sări în ajutor la partea de cumpărături, in special cand vine vorba de reduceri haine si accesorii, Crazy-Deals.ro îți oferă un cod reducere Answear, unde vei putea găsi cele mai cool accesorii ale sezonului!

Photo by juan mendez: https://www.pexels.com/photo/smiling-woman-looking-upright-standing-against-yellow-wall-1536619/

Vă rugăm să vă autentificați pentru a posta un comentariu.